Google Analytics

06 desember 2012

Ettertanke | Messias på Macy’s

MESSIAS PÅ MACY'S: "And He shall reign forever and ever". Amen!

 

Er du èn av de mer enn ni millionene som har sett Messias-stuntet på kjøpesenteret Macy’s? Hvis ikke er du nødt for å få det med deg.


Over 650 sangere infiltrerte et kjøpesenter i Philadelphia og proklamerte hvem som er Kongenes konge - akkompagnert av det mektige Wanamaker-orgelet, verdens største orgel. Jeg lover deg: Dette er Halleluja-koret fra Händels Messias som du aldri har opplevd det før.

Det herligste er bildene. Overraskede ansikter. Hender reist i lovsang. Folk som glemmer å shoppe. Tenåringsgutter som synger. Ansikter som lyser av hengivenhet og godhet. Øyne som stråler. Fordi Messias brøt inn i virkeligheten på Macy’s. Adventstiden ble plutselig avbrutt av Ham vi venter på, slik den en gang skal bli det i hele verden. Hvordan tror du det blir når det virkelig skjer? ”Vær også dere beredt! For Menneskesønnen kommer i den time dere ikke venter det.” (Luk 12,40)

”Messias” er ikke bare legendarisk musikk, det er sannheten. Og når sannheten, skjønnheten og godheten slår seg sammen er de alltid uimotståelige. De er en utstråling av Guds herlighet, og ingen kraft i verden kan stå i mot dem.

Kommentarene fra seerne på YouTube vitner om at Herren den Allmektige var i aksjon på Macy’s, og at han fortsatt er det nå, på YouTube:
”Øyeblikk av lys og håp. Tusen takk.”
”Som å være svøpt i et pledd av kjærlighet.”
”Et Guds mirakel.”
”Denne videoen gjorde meg absurd glad.”
”Mektig!”
”Tårer av glede gir fred i hjertet.”
”Hvem har virkelig kontrollen, selv i dette konsumenttempelet? Som koret synger: Herren Gud den allmektige regjerer, og han skal regjere til evig tid.”
Amen!En n
oe bearbeidet
versjon av en ettertanke som først ble publisert i Vårt Land 3. desember 2012

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Velkommen til å kommentere her! Kommentarmoderasjon er kun slått på for bloggposter som er eldre enn 7 dager. Alle andre kommentarer blir publisert umiddelbart.