Google Analytics

26 november 2018

Nå kan du lytte til musikken min


Har du Spotify? Jeg har gjort to av spillelistene mine offentlige slik at du kan finne dem.


Jeg har en egen spilleliste på Spotify der jeg samler den fineste kirke- og kormusikken jeg finner (skjermbildet over). Klikk her for å lytte til den. Hvis du klikker på FOLLOW, vil spillelisten legge seg inn i kategorien Playlists hos deg.

Jeg har også en spilleliste på Spotify der jeg samler kristen musikk fra ca alle andre kategorier jeg liker. Klikk her for å lytte til den. (Og klikk på FOLLOW for å lagre spillelisten blant dine playlists.) Dette er musikk jeg kan høre på mens jeg sykler til og fra jobb eller er på mer bråkete steder.

Mine spillelister er levende lister. Det vil si at jeg av og til bytter ut sanger på listene mine. Noen sanger forsvinner, andre kommer til. Derfor anbefaler jeg at du oppretter din egen playlist der du lagrer den musikken som du ønsker å beholde/vil være sikker på at du finner igjen.

Hvis du har kommentarer eller kommer over musikk du vil tipse meg om, er det bare å bruke kommentarfeltet under denne bloggposten :) Her finner du profilen min på Spotify.
Foto: Skjermdump fra Spotify-siden min


4 kommentarer:

 1. Hei Ragnhild! Så gøy at du har lagt ut to av dine spillelister. Her var det MYE spennende. Noe var kjent, mye var ukjent! Gjett om jeg skal benytte meg av tipsene dine :) Takk!

  SvarSlett
 2. Hei Ragnhild! Takk for musikktips. Jeg må sjekke ut spillelistene dine. For tiden hører jeg mye på " Advent at Ephesus" med Benedictines of Mary, Queen Of Apostles. Den ligger på Spotify. Nydelig adventsmusikk. Anbefales! Hilsen Stine :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for anbefaling, Stine! Jeg fant albumet. Vakkert! Liker at de synger så lett og ubesværet, nesten dansende. Her er lenken for andre som vil høre albumet: https://open.spotify.com/album/3t2w9KRBBZcwQ4J8Ca4TnB?si=Lg4aguR4TCODN0L4hnEUxg

   Slett

Velkommen til å kommentere her! Kommentarmoderasjon er kun slått på for bloggposter som er eldre enn 7 dager. Alle andre kommentarer blir publisert umiddelbart.