Google Analytics

18 mai 2018

Vi ere en nasjon vi med | St. Sunniva skolekor

En hel slottstrapp full av fine elever fra St. Sunniva skolekor.

FOR en fantastisk fin nasjonaldag! Vi fikk en helt nydelig dag takket være deilig vær fra Vår Herre, flott sang fra skolekoret ved St. Sunniva skole og deretter en supergøy 17. mai-fest med hoppeslott på St. Sunniva skole. 


Dette var fjerde gang St. Sunniva skolekor var invitert til å synge på TV av NRK. Første gang var 17. mai i fjor (der var Sunniva med), andre gang var TV-aksjonen (også direktesending, der var Ingrid med), tredje gang var "Kvelden før kvelden" lille julaften 2017 (der var Sunniva med).

I dag skulle de ha sunget for fjerde gang. Som i fjor, hadde St. Sunniva skolekor fått det ærefulle oppdraget med å avslutte NRKs barnetogsending fra hovedstaden. Dessverre sørget journaliststreiken for at sangen ble avlyst. Det ble alle veldig leie seg for, så jeg foreslo for dirigentene at koret kunne synge som planlagt likevel, så kunne jeg hjelpe til med å sende live stream-video på skolens Facebook-side. Det syntes både skoleledelsen og dirigentene var en god idé. Som sagt så gjort, og vips stod over 100 elever i slottsbakken og sang likevel. Fantastisk!

Jeg limer inn videoen fra skolens Facebook-side her, så kan dere høre de flotte "slottskoristene våre" selv:
Sunniva er nr. 3 fra høyre i fjerde rad her. Ingrid var ikke med, hun gikk i barnetoget da opptaket ble gjort.

Et lite, teknisk spørsmål til slutt: Kan også dere som ikke er på Facebook se denne videoen? Eller fungerer det bare for dere som har en Facebook-profil?


Les også disse sakene her på bloggen om katolske skoler:

4 kommentarer:

 1. her på bloggen vises opptaket uten lyd, når jeg klikker meg videre til facebooksiden, høres den nydelige sangen (har ikke facebookkonto altså)

  SvarSlett
  Svar
  1. Fint, tusen takk for nyttig svar! Greit å vite at jeg kan gjøre det flere ganger :) Det hender jeg deler videoer offentlig der (eller at jeg finner) og da er det praktisk å bare kunne dele der, i stedet for å måtte laste opp til YouTube eller Vimeo. Det gjør terskelen lavere for å dele :)

   Vennlig hilsen Ragnhild

   Slett
 2. Eg fekk fram både lyd og bilde, måtte berre "skru på" lyden først; fjerne krysset på høgtalarsymbolet (standard innstilling ved video i enkelte tilfelle).

  Takk for eit flott innslag! Ei internasjonal forsamling det står respekt av!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så fint å høre, Kjell-Roger! Veldig nyttig tilbakemelding!

   Ja, de er en veldig fin - og flink - gjeng!

   Vennlig hilsen Ragnhild i London (håper som vanlig at jeg skal få laget en bloggpost her, men det kan nok holde hardt. Jeg må skrive ferdig to andakter til Vårt Land mens jeg er her. Sånn er det når man ikke rekker å bli ferdig før avreise... Har andaktene i Vårt Land den kommende uken. Bare den første er levert ennå...)

   Slett

Velkommen til å kommentere her! Kommentarmoderasjon er kun slått på for bloggposter som er eldre enn 7 dager. Alle andre kommentarer blir publisert umiddelbart.