Google Analytics

20 juni 2017

NRK Morgenandakten goes CatholicNRK ringte og lurte på om jeg ville holde en morgenandakt om Hellig Olav som forbilde. Det ville jeg så klart 😇


I dag var jeg i studio. Resultatet kan du høre på P1 tirsdag 1. august. Etterpå kan du også lytte til andakten på nrk.no/andakten.

Morgenandakten er preget av Olavsfestdagene hele den første uken i august. Utrolig stilig (og egentlig ikke så overraskende) at det var nettopp Norges evige konge som sørget for at NRK Morgenandakten for første gang i historien blir holdt av et medlem av Den katolske kirke 😊👏🏻

PS: Stikkordene som denne bloggposten er tagget med gir en liten smakebit på hva det er jeg kommer til å snakke om 😊 (Hvis du ikke kan se taggene, skyldes det at du leser denne saken på mobil/nettbrett. I så tilfelle: Klikk på "Vis nettversjon" rett under her.)

Oppdatering:

5 kommentarer:

 1. Flott at NRK fanger deg opp, og flott at du tar utfordringen.

  Så legger jeg til et lite nikk til smykket ditt - svært kledelig :-)

  Heidi N

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for hyggelige ord, Heidi N :) Jeg er veldig glad i Sankta Sunniva-smykket mitt. Syntes det høvet godt å ta med Norges kvinnelige skytshelgen når jeg skulle snakke om Norges mannlige skytshelgen ;)

   Slett
  2. Her har jeg skrevet om Sunniva-smykket og hvordan man kan få tak i det: stasunniva.blogspot.no/2016/11/katolske-smykker-sankta-sunniva.html 🙂

   Slett
 2. Gratulerer med tilliten! Og endeleg, ei kursendring i desse andaktene som er fylt av framtid og håp! Gleder meg til å høyre!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Kjell-Roger! Det var veldig kjekt å være med på, jeg gjør det gjerne igjen!

   Slett

Velkommen til å kommentere her! Kommentarmoderasjon er kun slått på for bloggposter som er eldre enn 7 dager. Alle andre kommentarer blir publisert umiddelbart.