Google Analytics

30 juli 2016

Verdens største festival | De katolske Verdensungdomsdagene

Under kveldsvigilien med paven 30. juli fikk alle 1,6 millioner utdelt hvert sitt lys.

Foto: p. Pål Bratbak i Krakow, Polen, publisert med tillatelse 


Få med deg dagens hovedsak i Vårt Land, en spennende reportasje fra verdens største festival: De katolske Verdensungdomsdagene.


- Vi kommer hit for å feire troen sammen. Dette blir noe annet enn en vanlig festival, fordi det er noe dypere som forener oss, sier Ellisiv Solberg (17) som er på Verdensungdomsdagene i Krakow sammen med 1,5 millioner andre unge kristne akkurat nå.

- Her møtes alt fra ultratradisjonalister til ultrakarismatikere, men alle er del av den samme kirken. Det er teologisk spennende. Det er kult – og vakkert, sier sokneprest p. Pål Bratbak til Vårt Land.

Få med deg denne interessante reportasjen laget av Vårt Lands alltid dyktige journalist Heidi Marie Lindekleiv! Les den i papiravisen eller her på vl.no.

2 kommentarer:

  1. Hei! Finnes det noe mer på norsk om Verdensungdomsdagene i Krakow?

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg vet ikke, Katarzyna. Har ikke sett noe selv, men jeg ville sett på katolsk.no. De pleier å være flinke til å linke til nyhetssaker som handler om Den katolske kirke :)

      Her er lenke til nyhetssiden: http://www.katolsk.no/nyheter

      Og her er lenken til nyhetsarkivet, der du kan både bla deg bakover og gjøre søk:
      http://www.katolsk.no/nyheter/tema

      Vennlig hilsen
      Ragnhild

      Slett

Velkommen til å kommentere her! Kommentarmoderasjon er kun slått på for bloggposter som er eldre enn 7 dager. Alle andre kommentarer blir publisert umiddelbart.