Google Analytics

29 juni 2016

Pave Frans, skjønnheten og Instagram

"So often we forget about beauty!
Mankind thinks, feels, makes,
but is in such need today of beauty."
Pave Frans

Bildetekst og foto: Pavens Instagram-konto, @fransiscus

Hurra, endelig er Pave Frans på Instagram! Følg ham på @franciscus


Her er for eksempel det aller nyeste bildet som Pave Frans har delt på sin Instagram-konto, i anledning at det i går var 65 år siden Pave Benedikt XVIs presteordinasjon:

Klikk på bildet for å se det i større format.
Eller enda bedre: Se det her i pavens Instagram-konto.

Pave Frans ser på kirkens tilstedeværelse i de sosiale mediene som en viktig del av kirkens misjonsoppdrag. Her er en av tweetene hans til de 9,49 millionene som følger ham på Twitter: "Jesus Christ, the incarnation of God’s mercy, out of love for us, died on the cross, and out of love he rose again from the dead." Fint, ikke sant? Ikke mye sekularistisk markedstilpasning der, bare rent evangelium :)

2 kommentarer:

  1. Er glad for at pave Frans er på Twitter og at du er tilbake på bloggen! :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Kjekt å høre, Kjell-Roger! Jeg har hatt en måneds Facebook-faste, og da blir det jo faktisk frigjort litt tid til andre ting. Satser på å fortsette med å bruke litt mer tid på å dele her og litt mindre tid på Facebook :) En annen stor forskjell er at det nå er mulig å lage blogginnlegg fra mobilen min. Før måtte jeg sitte ved pcen, noe som begrenset aktiviteten mer enn nødvendig.

      Slett

Velkommen til å kommentere her! Kommentarmoderasjon er kun slått på for bloggposter som er eldre enn 7 dager. Alle andre kommentarer blir publisert umiddelbart.